Troy Daronco

Osjećate se zaglavljeno? Na raskrižju u karijeri, emotivnom životu ili vezi? Čak se i najjači među nama ponekad mogu osjećati izgubljeno, nesigurno, ambivalentno ili nesretno. Mogu vam pomoći razumjeti i proći kroz sve što vam život baci i pokazati vam kako to učiniti uspješno. Vjerujem da imate sposobnost ne samo preživjeti, već i istinski napredovati.

Ako želite osnažujuću podršku i odgovornost za prevladavanje izazova s ​​kojima se suočavate na svom putu do najboljeg života, istražite coaching sa mnom.

Moja je misija pomoći da se patnji stane na kraj pomažući drugima da razumiju svoju patnju dok stvaram život vrijedan ljubavi.

Svoju praksu treniranja stvorio sam iz duboke potrebe da pomognem ljudima i da podijelim ono što sam naučio na vlastitom putu. S vremenom sam prihvatio da su moji najveći izazovi, najdublja slomljena srca i najveća razočaranja bili elementi koji su oblikovali moj život i najviše usmjeravali njegov smjer. Nisam uvijek birao najbolje izbore, ali čak i tada, moje je putovanje bilo ispunjeno lekcijama i prilikama na kojima sam zahvalan.

Prošao sam kroz ogromne gubitke i promjene u svom životu. Izgubio sam roditelje, netko mi je ubio člana obitelji, radio sam na svojoj seksualnosti, pokopao sam bliske prijatelje, shvatio sam nedostatke svoje obitelji (i njihove snage), oprostio onima koji su me povrijedili, radim na tome da oprostim sebi, bio sam duboko izdan, promijenjen karijere, pokrenuo 9 tvrtki, selio se više od 30 puta, bio sam beskućnik i našao sam se na rubu mosta i razmišljao o odlasku s planeta. Učim cijeniti i prihvaćati svoje godine i sve sijede vlasi, teške udarce, boli i mudrost koja dolazi s njima.

Svakodnevno radim na: svojim ciljevima, svojoj praksi meditacije, biti nježniji prema sebi, pronalaženju načina da budem prisutniji i pun ljubavi sa svojom ženom, načinima da se sprijateljim i upravljam glasom u svojoj glavi, produbim vezu sa svojom dušom, razvijam se moja prijateljstva, tragam za onim što stvarno želim, duboko služeći svojim klijentima i stvarajući nasljeđe na koje sam ponosan.

“Razlog zašto mnogi ljudi ne mogu pronaći sreću je taj što je ne traže. Dopuštaju sebi da zaglave u istim situacijama. Ponekad sreća dolazi s hrabrošću da se oslobodimo.”
― Ron Baratono

Menu