Thomas Neher

thomas neher - trener muške grupe

Tom pruža pouzdano i sigurno okruženje s podrškom i ohrabrenjem za istraživanje opcija i izbora.  Specijaliziran za podučavanje muškaraca koji prolaze kroz značajne životne tranzicije, oporavljaju se od oštećenih veza i žena koje vole s njima.

Osnažujuće sesije koriste vođeno istraživanje za otkrivanje personaliziranih rješenja za pronalaženje nade izvan pukog suočavanja. Trener Empowermenta Tom Neher spojio je svoj opsežni rad u korporativnom svijetu sa svojom sposobnošću da vas vodi do željenog odredišta.

Tom vodi one koji traže da usklade svoje vrijednosti, ciljeve i snove. On je trener od povjerenja, osnažuje klijente da otkriju svoju osobnu mudrost, snagu i misiju. Tom upoznaje klijente tamo gdje se nalaze na njihovom životnom putu i vodi ih dok pronalaze smjernice za optimizaciju svojih života kod kuće iu poslovnom okruženju. 

Trener za osnaživanje vješt vam je pokazati kako njegovati svoje samopouzdanje i stvoriti ispunjen život te vam pomaže pristupiti vašoj unutarnjoj snazi ​​da promijenite svoj život. Coaching je dokazani način da poboljšate sebe .

Zajedno se možemo pozabaviti odnosima, karijerama i svakodnevnim životom razjašnjavanjem vaših ciljeva, identificiranjem onoga što vas koči, a zatim osmišljavanjem strategija za prevladavanje svake prepreke.

Otkrio sam da se niti jedan model ili sustav ne može primijeniti na svaku osobu koja ima životno iskustvo s vodstvom, psihologijom i izgradnjom odnosa povjerenja. Život bi se mogao činiti lakšim da postoji jedna formula koja bi nas vodila, ali to ne bi ostavilo prostora za jedinstvenu složenost ljudskog bića. 

Moj veliki alatni okvir sadrži mnoge resurse i opcije koje možemo koristiti za prilagodbu plana posebno za vas. Prvo ćemo istražiti i otkriti VAS; razgovarat ćemo, razmišljati o pitanjima i upoznati tko ste. Radeći kao tim, izradit ćemo akcijski plan koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve dok počnete živjeti životom punim strasti i svrhe.

Tom je uspješan viši rukovoditelj s više od 30 godina uspjeha u korporativnom svijetu. Globalno iskustvo daje mu široku perspektivu koja donosi pronicljiva i kreativna rješenja. Njegova stručnost uključuje treniranje, izgradnju odnosa, strateško planiranje, komunikacijske vještine i razvoj vodstva.  

Menu