Pomažući jedni drugima u svladavanju izazova, svi postajemo bolji ljudi

Usluge

Naša misija je ujediniti dečke koji mijenjaju svoje živote. U nastavku ćete pronaći brojne načine na koje vas možemo povezati s podržavajućim razgovorima i prijateljstvima za osobni rast:

Muške grupe

U zajednici ugošćujemo različite vrste muških grupa kojima možete prisustvovati u grupama podrške, tematskim grupama i društvenim događanjima . Također možemo ručno odabrati grupu od 8-10 momaka za dvotjedni muški tim . Vi odlučujete koje muške grupe želite pohađati.

Tečajevi samousavršavanja

Dečki koji žele poboljšati određeno područje svog života mogu pristupiti jednom od naših tečajeva samousavršavanja. Trenutno imamo tečajeve o granicama, spašavanju veza, ovisnosti o pornografiji i drugim uobičajenim izazovima za muškarce. Trenutačno su naši tečajevi puni, ali unesite svoju e-poštu na našu stranicu kako biste dobili obavijest kada se otvore mjesta. ( MJESTA SE OTVARAJU USKORO )

Treniranje za muškarce

Osim naše zajednice za raspravu i online muških grupa, za one koji žele unaprijediti svoju igru, nudimo i 1 na 1 treniranje. Pregledajte naše trenere da vidite može li vam netko pomoći na vašem putu osobnog rasta.

Adventure Retreats

Nema ništa bolje nego krenuti u zabavnu avanturu s hrpom istomišljenika. Dobivate nezaboravnu avanturu, ali se također uključujete u dojmljive razgovore s dečkima koji dijele vaše interese i želju za samopoboljšanjem. Trenutačno su naša odmarališta na čekanju, ali unesite svoju e-poštu na našu stranicu kako bismo vas obavijestili kada se odmarališta otvore. ( USKORO OTVARANJE SIGURNOG KOPIRANJA! )

izbornik