Upoznajte Seana Gallu

Sean Galla –  osnivač i voditelj

Proveo je svoje 20-e slijedeći svoje snove kao profesionalni DJ i serijski poduzetnik. Živio je u Meksiku 5 godina gdje je naučio španjolski i surfao svaki dan. Izvana je izgledalo kao da živi život iz snova. U stvarnosti, usput se suočio s:

  • Bankrot zbog propalog posla
  • Obiteljski sukob
  • Poremećaj prehrane
  • Nevjera
  • Iscrpljujući zdravstveni izazovi: kronične bolesti
  • Emocionalni izazovi: anksioznost, depresija i nisko samopoštovanje
  • Voljeni koji umiru

Te su mu nedaće dale dubinu i oblikovale ga u idealnog posrednika u muškim krugovima. Zbog toga je cijenio zajednicu i smislene razgovore.

Prije The Ostein Mana, Sean je osnovao The Brotherhood, mušku grupu za poduzetnike koja se fokusirala na avanturistička putovanja.

Povijest Seana Galla

Sean je proživio nekoliko različitih života tijekom svog kratkog vremena ovdje:

1. POGLAVLJE: HOKEJ
Sean je odrastao kao hokejaš i igrao je na visokoj razini do svoje 19. godine. Također je maloj djeci davao satove hokeja. Volio je prijateljstvo i obično su ga birali za kapetana i/ili dokapetana jer je uživao u podršci svojim suigračima.

POGLAVLJE 2: PROFESIONALNI DJ
Kao nesiguran tinejdžer, Sean je želio nešto što bi ga učinilo coolerom. Počeo je raditi DJ-ing i na kraju se njime bavio gotovo 10 godina. Prošao je cijelu Sjevernu Ameriku i Europu i mogao je igrati uz neke od svojih heroja. Sean je jako volio okupljati ljude i upravljati energijom sobe. Tu je počeo usavršavati svoje vještine izgradnje zajednice.


POGLAVLJE 3: MEKSIKO (5 godina)
U dobi od 25 godina, Sean se zaljubio u Latinoamerikanku i zajedno su se preselili u Meksiko. Živjeli su na plaži i Sean je naučio surfati, plesati salsu i govoriti španjolski. Iako je izgledalo kao da živi san, Sean se osobno borio (emocije, obiteljske stvari, ovisnosti itd.) i osjećao je da nema momaka kojima bi se povjerio. Ubacio je svoje prijatelje u Facebook grupu i ovo je postala njegova prva The Ostein Man pod nazivom The Bratstvo.

POGLAVLJE 4: BRATSTVO
Kad je Sean svoje prijatelje ubacio u Facebook grupu kako bi riješili svoje potrebe za osobnim razvojem, iznenadio se što žene nisu sudjelovale. Činilo se da su muškarci ti koji trebaju povjerljivo mjesto za raspravu o pitanjima osobnog rasta. Na kraju su dečki odlučili otići na surfanje. Sean je to organizirao i “ The Brotherhood “, rođena je prva The Ostein Man za poduzetnike. Tijekom sljedećih 8 godina, Sean je vodio dečke na skijanje, surfanje, jogu, preživljavanje u divljini i utrke superautomobila. Nakon tih avantura dečki bi sjedili u krugu i otvarali osobne probleme. Seana je to iznenadilo, ali mu se svidjelo. Tijekom svog mandata u The Brotherhoodu, Sean je vodio stotine muških krugova – i osobno i online – za neke od najistaknutijih poduzetnika našeg vremena. Sean je prenio organizaciju na svog najboljeg prijatelja u to vrijeme, kojeg je doveo da vodi posao (na pola projekta).

POGLAVLJE 5: OSLABUJUĆI KRONIČNI ZDRAVSTVENI PROBLEMI
Nažalost, nakon toliko godina izgradnje zajednice i ignoriranja osobnih izazova, Sean se razbolio. Ugrizao ga je krpelj na surfanju, a kasnije na skijanju na velikoj nadmorskoj visini nije mogao ustati iz kreveta. Prikovan za krevet i nesposoban brinuti se za sebe, vratio se u podrum svojih roditelja u 32. godini i borio se da pronađe odgovore. Izgubio je posao, vezu i prijatelje. Nakon što je vidio više od 50 zdravstvenih stručnjaka, Sean je pronašao odgovore. Njegov intenzivan kronični umor i magla u mozgu prvenstveno su bili posljedica trovanja plijesni i lajmske bolesti (od krpelja). Sean je započeo liječenje i uhvatio se za povratak u puni život. I danas se bori sa simptomima, ali Sean je zahvalan što živi punim životom.

POGLAVLJE 6: OSOBNI RAST
Tijekom oporavka od kroničnih zdravstvenih problema, Sean se morao pozabaviti brojnim neugodnim osobnim problemima koje je izbjegavao: obiteljskom dramom, emocionalnim izazovima, poslovnim neuspjehom i osobnim bankrotom, lošim načinom razmišljanja, ovisnostima i još mnogo toga . Tada je Sean potpuno sišao u zečju rupu osobnog rasta.

POGLAVLJE 7: MUŠKA SKUPINA
Nakon što se oporavio od zdravstvenih problema, Sean je odlučio pokrenuti još jedan dobronamjeran posao oko uloge u kojoj je najviše uživao u muškoj grupi Bratstva. Krugovi dijeljenja, u kojima su se dečki međusobno podržavali kroz razne osobne i poslovne izazove, bili su dio u kojem je Sean najviše uživao. Osjećao je da je to i ono što je najpotrebnije na svijetu. Nakon što je posjetio brojne muške grupe na lokalnoj razini kako bi pomogao svom putu osobnog rasta, bio je motiviran da pokrene mušku grupu koja nije bila loša. Grupe koje je posjećivao bile su protkane čudnim ceremonijama i vježbama. Nije mogao pronaći grupu u kojoj dečki samo pričaju o životu, pa je osnovao vlastitu. The Ostein Man je rođen!

izbornik