Nikole Posrednika

Kao registrirani terapeut, uspio sam pomoći mnogim dobrim ljudima da naprave promjene na bolje.

Mnogo je stvari bilo dragocjeno jer su mi pomogle da postignem uspjeh. Redovita tjelovježba, pronalaženje vremena za druženje s drugima i pridržavanje rutine bili su ključni u tome što su mi pomogli da stignem tu gdje sam sada. Međutim, jedina stvar koja je prije svega ubrzala moj rast bili su treneri. Redoviti razgovor s tim pojedincima bio je toliko nevjerojatno vrijedan da se trudim to pretočiti u riječi. Ti su mi ljudi uspjeli pokazati načine razmišljanja do kojih sam ne bih došao, ponuditi istine koje je bilo teško čuti, ali ih je trebalo izgovoriti, i pomaknuli su moje granice više nego što sam sam smatrao sposobnim.

Znanje i mudrost koje sam stekao od svojih trenera učinili su me uspješnim terapeutom, a zadnjih 5 godina sam mogao pomoći ljudima u njihovim borbama s mentalnim zdravljem. Proteklih nekoliko godina proveo sam većinu svog vremena posvećenog pomaganju muškarcima i dječacima s njihovom ovisnošću o tehnologiji i pomaganju obiteljima koje su se raspale da se ponovno okupe. Također imam istraživanje objavljeno u Journal of Stress and Health o tome kako pojedinci mogu pristupiti svojim problemima kako bi ih najbolje prevladali. Ne bih postigao sve te stvari i mogao raditi ono što volim bez vodstva svojih trenera.

Moj cilj je prenijeti vam mudrost koju sam naučio i upotrijebiti svoje iskustvo kao terapeuta da vam pomognem upravljati svojim životom. Ti ćeš biti kapetan svog broda stvarajući smjer za sebe koji želiš postići, dok ću ja pomoći da taj brod ostane na kursu. Nisam ovdje da te oblikujem u sebe, ovdje sam da ubrzam tvoj rast u osobu kakva želiš biti. Zajedno vas smatramo odgovornima, pronalazimo najbolje načine za postizanje vaših ciljeva i rješavamo prepreke i otpore kako se pojavljuju. Bit će to dug i težak put, ali vrijedan.

izbornik