Mi smo vodeći u muškim grupama

Različiti dečki traže različite stvari iz muške skupine. Neki dečki žele više uživati ​​u društvu i sklapati prijateljstva. Drugi žele duboko raditi i napredovati sa svojim izazovima. Bez obzira što želite od muške grupe, mi vas pokrivamo:

Grupni pristup za muškarce

Odlično polazište, naša zajednica The Ostein Man nudi 30+ muških grupa tjedno. Neke su opće grupe za podršku, većina su grupe za pojedine teme. Također smo domaćini brojnih društvenih sastanaka kako bismo se nasmijali i stekli prijateljstva. Također ćete pristupiti našim uspješnim forumima za raspravu, usluzi upoznavanja (kako biste se povezali s istomišljenicima) i cjelovitoj biblioteci izvora. Pridružite se tisućama momaka u našoj zajednici koji sudjeluju u malim video muškim grupama.

Posvećeni muški tim

Visokokvalitetna,  DONE-FOR-YOU The Ostein Man od 6-10 momaka . Naši muški timovi su ručno odabrane, facilitirane video muške grupe za dečke koji žele svoj osobni rast podići na višu razinu! Dvotjedni sastanci s istom grupom i našim najbolje obučenim voditeljima stvaraju dublja prijateljstva, razgovore i rast. Više od tradicionalnog muškog grupnog formata, naši muški timovi popularni su među dečkima koji rade na srednjoročnim do dugoročnim izazovima.

Menu